Lesen Kewangan-Ejen/Perunding Pendaftaran
Perkhidmatan Mengurus Pendaftaran Kementerian Kewangan (MOF License)
Hubungi Kami: 019-2152800

URUS SOLUTIONS
B-5-8, Plaza Mont Kiara, Mont Kiara 50480 Kuala Lumpur
E-mel : consultantmof@gmail.com

DAFTAR LESEN KEWANGAN & EPEROLEHAN @ AKAUN MOF

KAMI MENAWARKAN PERKHIDMATAN MEMBANTU SYARIKAT ANDA BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KEWANGAN (EPEROLEHAN)  DENGAN MUDAH

Lesen Kementerian Kewangan (Sijil Pendaftaran Kementerian Kewangan) adalah Syarat bagi Syarikat Pembekal untuk bertransaksi dengan kerajaan Malaysia :

Pendaftaran Sebagai Syarikat pembekal Kementerian Kewangan ini hanya melalui Sistem Eperolehan. Syarikat yang mempunyai lesen kementerian layak menyertai Pembelian Terus, Tender, Sebut Harga dan Vendor Kerajaan dan agensi yang berkaitan dengan kerajaan

BAGAIMANA KAMI BANTU ANDA BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KEWANGAN (EPEROLEHAN)

URUS SOLUTIONS adalah Syarikat Perunding dan Pengurusan Perniagaan yang menyediakan perkhidmatan pendaftaran lesen kementerian kewangan .  Pihak kami telah membantu banyak syarikat dan ramai usahawan berdaftar dan mendapat Lesen Kementerian Kewangan. 

Kami menyediakan perkhidmatan yang sangat memudahkan urusan anda. Anda hanya perlu semak prosedur dan keperluan untuk pendaftaran , kemudian hantarkan dokumen dan keperluan pendaftaran kepada kami melalui email . Segala urusan pendaftaran melalui sistem eperolehan pihak kami akan uruskan sepenuhnya bagi pihak syarikat anda. Pihak kami akan memastikan segala urusan pendaftaran syarikat lancar dan berjaya.

PROSEDUR PERMOHONAN & KEPERLUAN PENDAFTARAN

BERURUSAN DENGAN KAMI SANGAT MUDAH

 1- Anda tidak perlu ke pejabat kami buat masa ini. Sediakan Maklumat dan dokumen seperti dalam senarai prosedur permohonan dan keperluan pendaftaran. Hantarkan melalui email  atau whatsApp kepada kami

2-Hubungi kami melalui hubungi :

Telefon/WhatsApp 019-2152800   

Email: consultantmof@gmail.com

Perunding kami sedia membantu anda dalam memberikan maklumat dan bantuan pendaftaran

3- Jika anda ingin penerangan atau ada permasalahan, sila hubungi kami di talian telefon , whatsapp atau email kami. Perunding kami sedia membantu anda.